"Toen ik de inrichting van het kantoor van RAL92 zag, kreeg ik een dat-willen-wij-ook-gevoel"

Sonja Grimbergen - operations manager

TASC Holland

Voor TASC Holland is een interieurontwerp ontwikkeld dat aansluit op haar waarden als transparantie, samenwerken en het goede doen. Haar visie en missie is transparant samenwerken met haar leveranciers en retailers om bollen en aanverwante producten te leveren die bijdragen aan het welzijn van lichaam en geest van haar klanten. In het ontwerp zijn frisse natuurlijke tinten en materialen gebruikt. Door het gebruik van deze kleuren en licht eikenhout is er een frisse en fijne sfeer gecreëerd waar je je gelijk thuis voelt. Dit alles sluit aan op de bestaande huisstijl van TASC Holland. Hierdoor is er een fijne werkomgeving gecreëerd en is er een eenheid in alle uitingen.

Wat hebben wij gedaan

Interieur Wandillustratie

Review

“Toen ik de inrichting van het kantoor van RAL92 zag, kreeg ik een dat-willen-wij-ook-gevoel. Bovendien kon RAL92 ons ontzorgen. Daarom zijn wij de samenwerking aangegaan.

Wij zijn erg blij met onze kantoorruimte. Het heeft een huiselijke sfeer en is heel fijn om in te werken. Tegelijkertijd sluit de uitstraling aan op de identiteit van het bedrijf. De sfeer is precies geworden zoals we het wilden.

Werken met Lisanne als projectleider was een goede en leuke ervaring. Haar enthousiasme, flexibiliteit en ‘Can Do’-mentaliteit werkte positief op het eindresultaat. Het werken van concept naar definitief interieurontwerp tot afstyling was duidelijk en werkt.”

Sonja Grimbergen – operations manager