wij ontwerpen
met betekenis

Achter elk ontwerp zit een betekenis. Met kleuren en vormen die hun eigen betekenis hebben, aansluitend op de waarden van jouw organisatie. Dat maakt elk ontwerp uniek en onderscheidend. En dat is wat je als organisatie nodig hebt voor een sterke visuele identiteit. 

Daarnaast ontwerpen we met betekenis. Het is ons doel om een positieve impact te maken voor jouw organisatie en doelstellingen. Of dat nu is om je doelgroep beter aan te spreken, om als organisatie te groeien of een fijnere werkplek aan je medewerkers te bieden.

Ontwerpbureau

'nee' zul je
niet snel van
ons horen

Beiden zijn we opgegroeid in de Bollenstreek in een ondernemersfamilie. Onze no-nonsense en hands-on mentaliteit hebben we hieraan te danken. ‘Nee’ is dan ook een antwoord dat je niet snel van ons zult horen, misschien wel een andere suggestie. Want eigenwijs kunnen we ook zijn. Zelf kun je vaak door de bomen het bos niet meer zien. Wij kijken en denken dan graag met je mee met een frisse en objectieve blik.

Als dit je aanspreekt, dan zijn we erg benieuwd naar jouw organisatie.

Neem contact op

Welke kleur is
RAL92 eigenlijk?

RAL is een kleurensysteem dat veel gebruikt wordt in Europa. Elke RAL-kleur heeft een unieke code. Hoelang je ook zoekt, je zult er geen RAL-kleur met code 92 tussen vinden.

Waarom hebben we dan gekozen voor een niet-bestaande RAL-kleur als naam? Het is de Engelstalige samenvoeging van onze initialen en ons geboortejaar: Roosje and Lisanne ’92. We werken dagelijks met kleur, dus dat creatieve bruggetje konden we niet laten liggen.