wij ontwerpen
met betekenis

Mooie dingen maken is onze passie en anderen daarbij helpen geeft ons voldoening. Wij willen een positieve impact maken voor jouw organisatie, zodat jij op jouw beurt van betekenis kan zijn voor jouw klanten en/of medewerkers.

Ontwerpbureau

'nee' zul je
niet snel van
ons horen

Beiden zijn we opgegroeid in de Bollenstreek in een ondernemersfamilie. Onze no-nonsense en hands-on mentaliteit hebben we hieraan te danken. ‘Nee’ is dan ook een antwoord dat je niet snel van ons zult horen, misschien wel een andere suggestie. Want eigenwijs kunnen we ook zijn. Zelf kun je vaak door de bomen het bos niet meer zien. Wij kijken en denken dan graag met je mee met een frisse en objectieve blik.

Als dit je aanspreekt, dan zijn we erg benieuwd naar jouw organisatie.

Neem contact op

Welke kleur is
RAL92 eigenlijk?

RAL is een kleurensysteem dat veel gebruikt wordt in Europa. Elke RAL-kleur heeft een unieke code. Hoelang je ook zoekt, je zult er geen RAL-kleur met code 92 tussen vinden.

Waarom hebben we dan gekozen voor een niet-bestaande RAL-kleur als naam? Het is de Engelstalige samenvoeging van onze initialen en ons geboortejaar: Roosje and Lisanne ’92. We werken dagelijks met kleur, dus dat creatieve bruggetje konden we niet laten liggen.