"Andere bedrijven nemen ons serieus en dat is waar het om gaat"

Baukje van Delft en Kim Vanhommerig - Eigenaren Uitblinkers

Uitblinkers

De huisstijl van Uitblinkers is chic, stijl- en passievol. In een branche vol mooie juwelen en sieraden moest het bedrijf van Baukje en Kim met iets moois voor de dag komen om ook uit te blinken. De diepe contrasterende kleuren geven de uitstraling body en de stijlvolle en moderne letter maakt het geheel professioneel. Met een tittel als bovenaanzicht van een diamant is letterlijk en figuurlijk het puntje op de ‘i’ gezet. De huisstijl is doorgevoerd in de website, sociale-mediaplatforms, beurswand en andere marketinguitingen.

Wat hebben wij gedaan

Grafisch ontwerp Huisstijl/branding Content creatie Beurs en event Fotografie Website ontwerp

Review

“We waren op zoek naar een team dat zich kon inleven in onze plannen voor het ontwikkelen van een huisstijl. Wij zijn super trots op wat er nu staat. We zijn heel blij met onze naam die RAL92 voor ons heeft bedacht. Deze gebruiken wij vaak in zinnen, titels van workshops en voor pakkende titels in vakbladen. Het hele concept klopt en alles sluit perfect op elkaar aan. Van content voor sociale-media en geprinte promotiemateriaal tot de website. Andere bedrijven nemen ons serieus en dat is waar het om gaat.

Jullie persoonlijke benadering, de tijd die genomen werd en dat jullie echt luisterden naar onze wensen hebben wij als heel fijn ervaren.”

Baukje van Delft en Kim Vanhommerig – Eigenaren Uitblinkers