Huisstijl

Een uitstraling die past bij jouw organisatie, maar die bovenal aantrekkelijk is. Samen gaan we op zoek naar de kern van je bedrijf of organisatie: wie ben je, waar sta je voor en wat maakt jou uniek? Dit vertalen wij naar de nieuwe huisstijl. Deze bestaat onder meer uit een aansprekend kleurenpalet, vormen die de huisstijl authentiek maken en een onderscheidend logo.

Huisstijl

Wat is een huisstijl?

Een huisstijl is een belangrijk onderdeel van de visuele identiteit van jouw organisatie. Het biedt de basis voor de toepassing van alle communicatiemiddelen. De huisstijl bestaat uit verschillende grafische elementen. Dit zijn onder andere het logo, een kleurenpalet, het patroon, de lettertypen en het beeldgebruik.

Waarom is een huisstijl belangrijk?

Een goed ontwikkelde huisstijl zorgt voor herkenbaarheid en versterkt de merkidentiteit. Consistent gebruik van de huisstijl in alle communicatiemiddelen, zoals de website, (online) magazines, sociale media, visitekaartjes en briefpapier draagt bij aan een professionele uitstraling en wekt vertrouwen bij (potentiële) klanten en medewerkers. En dit zorgt er weer voor dat zij jouw organisatie onthouden en voor jou kiezen.

Huisstijl laten ontwerpen door RAL92

Samen ontwikkelen we een aantrekkelijke en unieke huisstijl voor jouw organisatie. Voordat wij deze ontwerpen, gaan we samen op zoek naar de identiteit van jouw organisatie. Waar je als organisatie voor staat, waar je naar toe wilt en met welke visie. Wij vertalen dit naar de nieuwe huisstijl.

En wat maakt de huisstijl dan zo uniek? Onze ontwerpen bestaan niet uit willekeurige kleuren en vormen. Elk ontwerp wordt gevormd door keuzes die elk een eigen betekenis hebben. Waarmee de identiteit van jouw organisatie visueel vertaald wordt.

Een door ons ontwikkelde huisstijl bestaat niet alleen uit een logo, kleuren en lettertypen, maar ook uit vormen die worden toegepast in de vormgeving. Deze elementen worden op verschillende manieren teruggebracht, waardoor de vormgeving karakteristiek en aantrekkelijk wordt. Daarnaast kan de huisstijl worden aangevuld met illustraties of iconen. Of de huisstijl zich voor deze elementen leent, hangt af van de stijl en de inhoud van de diensten of producten die je aanbiedt.

Interesse in een huisstijl met betekenis?

Laat ons je helpen een unieke en aantrekkelijke uitstraling neer te zetten. Een sterk grafisch ontwerp straalt professionaliteit en geloofwaardigheid uit. Dit wekt vertrouwen bij (potentiële) klanten, partners en medewerkers en kan hen ervan overtuigen te kiezen voor jouw bedrijf of organisatie.

 

Neem contact op

Grafische vormgeving

Interieurontwerp

Website ontwerp

Online magazine

Online content

Wandillustratie

Beurs en event

Grafische vormgeving

Grafische vormgeving is een breed begrip en gaat van het ontwikkelen van de huisstijl tot alle uitingen die hierop gebaseerd zijn. Een sterk grafisch ontwerp trekt de aandacht van je doelgroep. Bovendien speelt het een cruciale rol bij het opbouwen van een sterke merkidentiteit.

Bekijk grafische vormgeving
grafisch ontwerp

Interieurontwerp

Bied medewerkers een fijne en sfeervolle werkplek waar zij elke dag fluitend naar toekomen. En geef je klanten de beleving die past bij jouw organisatie. Dat maakt je aantrekkelijker voor (potentiële) klanten én medewerkers. Het interieur is het fysieke visitekaartje van jouw bedrijf of organisatie. Laat dit ook aansluiten op de huisstijl, want dit versterkt jouw merkidentiteit.

Bekijk interieurontwerp

Website ontwerp

De website is het online visitekaartje van jouw organisatie. Geef je doelgroep bij het bezoeken van je website het vertrouwen om met jou in contact te komen. Erg belangrijk hiervoor is dat het een aantrekkelijk geheel is en je doelgroep zich aangesproken voelt.

Bekijk website ontwerp
Website ontwerp

Online magazine

Een online magazine is een aantrekkelijk interactief en dynamisch middel om de lezer van informatie te voorzien. Dit kan gaan om artikelen over uiteenlopende onderwerpen of kan dienen als platform om jouw producten op een aantrekkelijke manier te presenteren.

Bekijk online magazine
Magazine

Online content

Voor de online zichtbaarheid van jouw organisatie maken wij allerlei soorten aantrekkelijke content. Op basis van de huisstijl kan dit variëren van mooie (grafische) afbeeldingen, bewegende beelden tot video’s. In combinatie met het adverteren van deze content op Google of sociale media kun je het bereik vergroten voor jouw organisatie.

Bekijk online content
content creatie

Wandillustratie

Heb je een mooie ruimte, maar mist er nog wat of wil je wat vertellen/overbrengen? Met een wandillustratie kan je extra sfeer aanbrengen in een ruimte of je kan deze gebruiken om een verhaal te vertellen of informatie te delen.

Bekijk wandillustratie
wandillustratie

Beurs en event

Sta je binnenkort op een beurs of organiseer je een event? Zorg hierbij voor uitingen met een aantrekkelijk ontwerp, zodat je ook bij deze evenementen professionaliteit en betrouwbaarheid uitstraalt en de bezoekers jouw organisatie niet zullen vergeten.

Bekijk beurs en event
beurs en event