Grafische vormgeving

Grafische vormgeving is een breed begrip en gaat van het ontwikkelen van de huisstijl tot alle uitingen die hierop gebaseerd zijn. Een sterk grafisch ontwerp trekt de aandacht van je doelgroep. Bovendien speelt het een cruciale rol bij het opbouwen van een sterke merkidentiteit.

grafisch ontwerp

Wat is grafische vormgeving?

Het begint bij het ontwerpen van de huisstijl. Deze biedt de basis voor het vormgeven van alle uitingen van jouw organisatie. Bij het maken van een grafisch ontwerp worden de verschillende elementen uit de huisstijl samengebracht, zoals kleur, vorm en typografie. Door gebruik te maken van deze elementen roept het ontwerp de gewenste emotie op en brengt het de boodschap duidelijk over.

Soorten grafisch ontwerp

Er zijn verschillende soorten grafisch ontwerp. Dit gaat namelijk van de huisstijl tot het visitekaartje en van de website tot een online magazine.

Logo ontwerp

Bij het ontwerpen van het logo komen de kleuren, vormen en de typografie samen. Dit alles samen creëert een uniek visueel symbool dat een blijvende indruk achterlaat bij je doelgroep. Het logo is een belangrijk onderdeel van de huisstijl. Lees meer

Website ontwerp

Ook het ontwerpen van de website is een vorm van een grafisch vormgeving. Hierbij gaat het niet alleen om het ontwerpen van een aantrekkelijke vormgeving, maar ook om een intuïtieve en effectieve gebruikerservaring, zodat de bezoeker wordt aangemoedigd om jouw organisatie en wat je te bieden hebt verder te onderzoeken en bekijken. Lees meer

Online magazine

Bij het ontwikkelen van een online magazine is de grafische vormgeving van groot belang. Het doel is om de inhoud van het magazine op een aantrekkelijke manier te presenteren en de interesse van de lezers te wekken. Lees meer

Online content

Met aantrekkelijke content en een duidelijke boodschap kun je impact maken op je doelgroep. De content kan op verschillende manieren worden gemaakt. Dit kunnen bijvoorbeeld mooie afbeeldingen zijn in combinatie met grafische elementen, geanimeerde grafische beelden of een merkvideo van jouw organisatie. Lees meer

Communicatiemiddelen organisatie

Ook voor alle uitingen van je organisatie wil je een sterke grafische vormgeving en dat het een eenheid vormt. Denk bijvoorbeeld aan (digitaal) briefpapier en een visitekaartje, een format voor presentaties, een sjabloon voor de e-mailhandtekening, een insteekmap etc. Zie hieronder voorbeelden van uitingen die onmisbaar zijn voor elke organisatie en bijdragen aan een professionele uitstraling.

Interesse in een uitstraling met betekenis?

Laat ons je helpen een unieke en aantrekkelijke uitstraling neer te zetten en dit door te voeren in de verschillende uitingen van jouw organisatie. Een sterk grafisch ontwerp straalt professionaliteit en geloofwaardigheid uit. Dit wekt vertrouwen bij (potentiële) klanten, partners en medewerkers en kan hen ervan overtuigen te kiezen voor jouw bedrijf of organisatie.

 

Neem contact op

Huisstijl

Interieurontwerp

Website ontwerp

Online magazine

Online content

Wandillustratie

Beurs en event

Huisstijl

Een uitstraling die past bij jouw organisatie, maar die bovenal aantrekkelijk is. Samen gaan we op zoek naar de kern van je bedrijf of organisatie: wie ben je, waar sta je voor en wat maakt jou uniek? Dit vertalen wij naar de nieuwe huisstijl. Deze bestaat onder meer uit een aansprekend kleurenpalet, vormen die de huisstijl authentiek maken en een onderscheidend logo.

Bekijk huisstijl
Huisstijl

Interieurontwerp

Bied medewerkers een fijne en sfeervolle werkplek waar zij elke dag fluitend naar toekomen. En geef je klanten de beleving die past bij jouw organisatie. Dat maakt je aantrekkelijker voor (potentiële) klanten én medewerkers. Het interieur is het fysieke visitekaartje van jouw bedrijf of organisatie. Laat dit ook aansluiten op de huisstijl, want dit versterkt jouw merkidentiteit.

Bekijk interieurontwerp

Website ontwerp

De website is het online visitekaartje van jouw organisatie. Geef je doelgroep bij het bezoeken van je website het vertrouwen om met jou in contact te komen. Erg belangrijk hiervoor is dat het een aantrekkelijk geheel is en je doelgroep zich aangesproken voelt.

Bekijk website ontwerp
Website ontwerp

Online magazine

Een online magazine is een aantrekkelijk interactief en dynamisch middel om de lezer van informatie te voorzien. Dit kan gaan om artikelen over uiteenlopende onderwerpen of kan dienen als platform om jouw producten op een aantrekkelijke manier te presenteren.

Bekijk online magazine
Magazine

Online content

Voor de online zichtbaarheid van jouw organisatie maken wij allerlei soorten aantrekkelijke content. Op basis van de huisstijl kan dit variëren van mooie (grafische) afbeeldingen, bewegende beelden tot video’s. In combinatie met het adverteren van deze content op Google of sociale media kun je het bereik vergroten voor jouw organisatie.

Bekijk online content
content creatie

Wandillustratie

Heb je een mooie ruimte, maar mist er nog wat of wil je wat vertellen/overbrengen? Met een wandillustratie kan je extra sfeer aanbrengen in een ruimte of je kan deze gebruiken om een verhaal te vertellen of informatie te delen.

Bekijk wandillustratie
wandillustratie

Beurs en event

Sta je binnenkort op een beurs of organiseer je een event? Zorg hierbij voor uitingen met een aantrekkelijk ontwerp, zodat je ook bij deze evenementen professionaliteit en betrouwbaarheid uitstraalt en de bezoekers jouw organisatie niet zullen vergeten.

Bekijk beurs en event
beurs en event