Online magazine

Een online magazine is een aantrekkelijk interactief en dynamisch middel om de lezer van informatie te voorzien. Dit kan gaan om artikelen over uiteenlopende onderwerpen of kan dienen als platform om jouw producten op een aantrekkelijke manier te presenteren.

Magazine

Wat is een online magazine?

Een online magazine is een publicatie die via het internet toegankelijk is. Het kan in allerlei vormen en met variërende inhoud worden gemaakt. Denk hierbij aan een verzameling van artikelen, reportages en interviews. Ook kun je het gebruiken als een brochure of catalogus om de producten van jouw bedrijf te presenteren en te koppelen aan je webshop.

Wat zijn de voordelen van een online magazine?

Een online magazine heeft een hoop voordelen ten opzichte van een traditioneel gedrukt exemplaar.

Groot bereik

Een online magazine is gemakkelijk toegankelijk voor een groot publiek en kan overal op verschillende soorten apparaten worden gelezen, zolang er een internetverbinding is.

Multimedia

E-magazines bieden de mogelijkheid om multimediale elementen toe te voegen, zoals video’s, diavoorstellingen, audiofragmenten en interactieve functies. Dit verrijkt de leeservaring en maakt het dynamischer voor de lezer.

Lagere kosten en duurzaamheid

Door het publiceren van een online magazine hoeven er geen kosten te worden gemaakt voor drukwerk, distributie of opslag. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten. Bovendien is er geen papierafval en milieubelasting, zoals bij het drukken en verspreiden van fysieke exemplaren.

Betere meetbaarheid

Een online magazine biedt gedetailleerde statistieken en analysehulpmiddelen. Er kan nauwkeurig gemeten worden hoeveel mensen het e-magazine bekijken, waar ze vandaan komen, hoe lang ze blijven en welke onderdelen het meest populair zijn. Deze gegevens kunnen worden gebruikt om de inhoud en strategie te optimaliseren.

Online magazine laten maken door RAL92

Ook voor het ontwerpen van een online magazine dient de huisstijl als basis. Is deze er nog niet, dan zal eerst de huisstijl moeten worden ontwikkeld. Lees meer

Werkwijze ontwikkeling online magazine

Is er al een huisstijl, dan kan met de ontwikkeling van het online magazine gestart worden. Als eerste wordt onderzocht wat de doelen en vereisten zijn voor het online magazine. Wanneer dit helder is, wordt het online magazine ontworpen. De huisstijl, teksten en beelden gaan één aantrekkelijk geheel vormen. Hieraan worden vervolgens verschillende multimediale elementen toegevoegd.

Voor het vullen van het online magazine zijn teksten en beelden nodig. Het beste en mooiste resultaat krijg je als je dit op maat laat maken, waardoor de teksten in de eigen tone of voice worden geschreven en de beelden persoonlijk zijn en aansluiten op de algehele uitstraling. Dit kunnen wij voor je verzorgen en werken hiervoor samen met een tekstschrijver en fotograaf.

Interesse in een online magazine met betekenis?

Laat ons je helpen een uniek en aantrekkelijk online magazine te ontwikkelen. Een sterk grafisch ontwerp straalt professionaliteit en geloofwaardigheid uit. Dit wekt vertrouwen bij (potentiële) klanten, partners en medewerkers en kan hen ervan overtuigen te kiezen voor jouw bedrijf of organisatie.

 

Neem contact op

Huisstijl

Grafische vormgeving

Interieurontwerp

Website ontwerp

Online content

Wandillustratie

Beurs en event

Huisstijl

Een uitstraling die past bij jouw organisatie, maar die bovenal aantrekkelijk is. Samen gaan we op zoek naar de kern van je bedrijf of organisatie: wie ben je, waar sta je voor en wat maakt jou uniek? Dit vertalen wij naar de nieuwe huisstijl. Deze bestaat onder meer uit een aansprekend kleurenpalet, vormen die de huisstijl authentiek maken en een onderscheidend logo.

Bekijk huisstijl
Huisstijl

Grafische vormgeving

Grafische vormgeving is een breed begrip en gaat van het ontwikkelen van de huisstijl tot alle uitingen die hierop gebaseerd zijn. Een sterk grafisch ontwerp trekt de aandacht van je doelgroep. Bovendien speelt het een cruciale rol bij het opbouwen van een sterke merkidentiteit.

Bekijk grafische vormgeving
grafisch ontwerp

Interieurontwerp

Bied medewerkers een fijne en sfeervolle werkplek waar zij elke dag fluitend naar toekomen. En geef je klanten de beleving die past bij jouw organisatie. Dat maakt je aantrekkelijker voor (potentiële) klanten én medewerkers. Het interieur is het fysieke visitekaartje van jouw bedrijf of organisatie. Laat dit ook aansluiten op de huisstijl, want dit versterkt jouw merkidentiteit.

Bekijk interieurontwerp

Website ontwerp

De website is het online visitekaartje van jouw organisatie. Geef je doelgroep bij het bezoeken van je website het vertrouwen om met jou in contact te komen. Erg belangrijk hiervoor is dat het een aantrekkelijk geheel is en je doelgroep zich aangesproken voelt.

Bekijk website ontwerp
Website ontwerp

Online content

Voor de online zichtbaarheid van jouw organisatie maken wij allerlei soorten aantrekkelijke content. Op basis van de huisstijl kan dit variëren van mooie (grafische) afbeeldingen, bewegende beelden tot video’s. In combinatie met het adverteren van deze content op Google of sociale media kun je het bereik vergroten voor jouw organisatie.

Bekijk online content
content creatie

Wandillustratie

Heb je een mooie ruimte, maar mist er nog wat of wil je wat vertellen/overbrengen? Met een wandillustratie kan je extra sfeer aanbrengen in een ruimte of je kan deze gebruiken om een verhaal te vertellen of informatie te delen.

Bekijk wandillustratie
wandillustratie

Beurs en event

Sta je binnenkort op een beurs of organiseer je een event? Zorg hierbij voor uitingen met een aantrekkelijk ontwerp, zodat je ook bij deze evenementen professionaliteit en betrouwbaarheid uitstraalt en de bezoekers jouw organisatie niet zullen vergeten.

Bekijk beurs en event
beurs en event