Wat we voor jou kunnen betekenen

Je wilt dat je doelgroep weet en niet vergeet dat je er bent. Hiervoor is het nodig dat je als organisatie opvalt, je onderscheidt en onthouden wordt. Om dat te bereiken heb je twee dingen nodig: een unieke en aansprekende huisstijl en eenheid in de uitingen van je organisatie.

opvallen, onderscheiden
en onthouden worden

We gaan samen met jou op zoek naar de kern van je bedrijf of organisatie: wie ben je, waar sta je voor en wat maakt jou uniek? De visuele doorvertaling hiervan leidt tot de nieuwe huisstijl. Deze bestaat onder meer uit een aansprekend kleurenpalet, vormen die de huisstijl authentiek maken en een onderscheidend logo. 

Alle uitingen van jouw organisatie worden vervolgens ontworpen op basis van deze huisstijl. Hierdoor vormt alles een eenheid en word je als organisatie goed onthouden door je doelgroep.

Huisstijl

Grafisch ontwerp

Interieurontwerp

Website ontwerp

Online magazine

Wandillustratie

Content creatie

Beurs en event

Huisstijl

Een uitstraling die past bij jouw organisatie, maar die bovenal aantrekkelijk is. Samen gaan we op zoek naar de kern van je bedrijf of organisatie: wie ben je, waar sta je voor en wat maakt jou uniek? Dit vertalen wij naar de nieuwe huisstijl. Deze bestaat onder meer uit een aansprekend kleurenpalet, vormen die de huisstijl authentiek maken en een onderscheidend logo.

Bekijk huisstijl
Huisstijl

Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp is een breed begrip en gaat van het ontwikkelen van de huisstijl tot alle uitingen die hierop gebaseerd zijn. Een sterk grafisch ontwerp trekt de aandacht van je doelgroep. Bovendien speelt het een cruciale rol bij het opbouwen van een sterke merkidentiteit.

Bekijk grafisch ontwerp
grafisch ontwerp

Interieurontwerp

Bied medewerkers een fijne en sfeervolle werkplek waar zij elke dag fluitend naar toekomen. En geef je klanten de beleving die past bij jouw organisatie. Dat maakt je aantrekkelijker voor (potentiële) klanten én medewerkers. Het interieur is het fysieke visitekaartje van jouw bedrijf of organisatie. Laat dit ook aansluiten op de huisstijl, zodat alles één geheel vormt.

Bekijk interieurontwerp

Website ontwerp

De website is het online visitekaartje van jouw organisatie. Geef je doelgroep bij het bezoeken van je website de bevestiging om met jou in contact te komen of zelfs met je in zee te gaan. Erg belangrijk hiervoor is dat het een aantrekkelijk geheel is en je doelgroep het juiste gevoel krijgt bij de uitstraling, zij op de juiste manier wordt aangesproken en de juiste call to actions aanwezig zijn op de juiste plaatsen.

Bekijk website ontwerp
Website ontwerp

Online magazine

Een online magazine is een aantrekkelijk interactief en dynamisch middel om de lezer van informatie te voorzien. Dit kan gaan om artikelen over uiteenlopende onderwerpen of kan dienen als platform om jouw producten op een aantrekkelijke manier te presenteren.

Bekijk online magazine
Magazine

Wandillustratie

Heb je een mooie ruimte, maar mist er nog wat of wil je wat vertellen/overbrengen? Met een wandillustratie kan je extra sfeer aanbrengen in een ruimte of gebruiken om een verhaal te vertellen of informatie te delen.

Bekijk wandillustratie
wandillustratie

Content creatie

Voor de online zichtbaarheid van jouw organisatie maken wij allerlei soorten aantrekkelijke content. Op basis van de huisstijl kan dit variëren van mooie (grafische) afbeeldingen, bewegende beelden en video’s. In combinatie met het adverteren van deze content op Google of sociale media kun je ook nog eens het bereik vergroten voor jouw organisatie.

Bekijk content creatie
content creatie

Beurs en event

Sta je binnenkort op een beurs of organiseer je een event? Zorg hierbij voor uitingen met een aantrekkelijk ontwerp, zodat je ook bij deze evenementen professionaliteit en betrouwbaarheid uitstraalt en de bezoekers jouw organisatie niet zullen vergeten.

Bekijk beurs en event
beurs en event