"Jullie voelen als een samenwerkingspartner die echt voor het beste resultaat gaat"

Mandy van de Wall-Melse – medewerker PR & Communicatie

STO Leiden, Duin- en Bollenstreek

Dit project heeft als doel techniek en technologie een boost te geven. Om meer leerlingen en docenten enthousiast te maken en het bedrijfsleven en onderwijs nog dichter naar elkaar te brengen. De uitstraling is innovatief, fris en zakelijk en daarmee aansprekend voor alle doelgroepen. In het logo zijn verbindende schakels verwerkt die symbool staan voor de samenwerkingen die zijn opgezet volgens de doelstellingen van het project. Nano, de kleine robot, is de mascotte van STO. De huisstijl is doorgevoerd in verschillende uitingen als de website, (online) magazine, promotie uitingen en gadgets en online content.

Wat hebben wij gedaan

Grafisch ontwerp Huisstijl/branding Online magazine Content creatie Beurs en event Fotografie

Review

“Wij zochten een partner die de huisstijl kon ontwerpen en doorvoeren in de website, sociale mediacontent en andere PR-uitingen. We kunnen altijd op jullie rekenen. Jullie voelen als een samenwerkingspartner die echt voor het beste resultaat gaat.

Voornamelijk het (online) magazine wil ik nog apart aanhalen. We zijn blij dat RAL92 heeft vastgehouden aan dit onderdeel van de PR-campagne, het heeft STO definitief op de kaart gezet in de regio.”

Mandy van de Wall-Melse – medewerker PR & Communicatie